HolzArt - Rusztikus födémgerendák és falburkolatok

HolzArt - Rusztikus födémgerendák és falburkolatok

Rusztikus födémgerenda más néven dísz gerenda a HolzArttól

2023. október 30. - HolzArt Manufactura

1995 óta gyártunk bútorokat és egyéb különleges enteriőr kiegészítőket, melyek leggyakrabban rusztikus stílusjegyeket hordanak magukon.

Ilyen különleges dekorációs elem a mennyezetre helyezhető, rusztikus dísz gerendánk, födémgerendánk.

A legtöbb esetben rusztikus felületi struktúrával készül, de sokan szeretik a végletekig kidolgozott Shabby Chic stílusút is.

342a0559_small.jpg

Gyakorlatilag bármilyen színben és méretben gyártjuk, mivel fából készül és a Milesi cég oldószermentes pácaival és matt lakkal kezeljük a felületét.

1650646149826_small.jpg

Födémgerendaként, de áthidaló gerendaként is megállja a helyét, akár egy belső ajtó felett is.

comoli-shabby-chic-gerenda.jpg

Mivel egy rusztikus gerenda nem csak fűrésznyom és pác, amit vastagon lelakkozunk, így a HolzArt a végletekig kidolgozza mennyezet gerendáit és több féle szín kombinációjával alakulnak ki a gerendák.

 Amennyiben szeretnétek rusztikus födémgerendát az otthonotok mennyezetére, akkor keressetek minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy írjatok e-mailt a butorkovacs@butorkovacs.hu címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://holzart-rusztikus-burkolatok-gerendak.blog.hu/api/trackback/id/tr6018246983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása