HolzArt - Rusztikus födémgerendák és falburkolatok

HolzArt - Rusztikus födémgerendák és falburkolatok

2024. április 25. - HolzArt Manufactura

Út a múltba: Egyedi étkezőasztalok bontott fenyő gerendákból

A Történelem Íze Otthonodban

Képzelj el egy olyan étkezőasztalt, amelynek története több évszázadra nyúlik vissza. Egy asztalt, amelynek alapanyaga nemcsak fa, hanem egy időutazás, egy olyan utazás, amely épületek múltjába visz vissza. Az ilyen asztalok nem csak egy egyszerű bútordarabok, hanem egy darabja a történelemnek, amely otthonodba hozza az időtlen eleganciát és az egyedi karaktert.

1609964290365_small.jpeg

Az Eredetiség Ódája

A bontott fenyő gerendákból készült étkezőasztalaink minden egyes darabja egyedülálló. Hiszen nemcsak bútor, hanem történetek hordozói is. Az ilyen gerendák története akár az 1700-as évekre is visszanyúlhat, mivel régi épületek bontásából származnak, így az ősi falak emlékeit őrzik magukon. A gyártás során különösen odafigyelünk arra, hogy minél inkább megmaradjon az eredeti felület, hogy az asztalokban érezhető legyen a múlt idők varázsa.

Kézzel Készített Csodák

Az asztalaink 100%-ban kézzel készülnek, mivel csak az emberi kéz tudja megőrizni az eredeti felületet és illesztést. A válogatott faanyagokat precízen illesztjük, hogy megőrizzük az eredeti felületet és karaktert. A végeredmény egy olyan asztal, amely nemcsak funkcionális, de egyedi és személyes is.

1637063722222_small.jpg

Strapabíró, Elegáns és Stílusos

Az asztalainkat speciális keményolajjal kezeljük, amely nemcsak megőrzi az eredeti felületet, de bírja a nedvességet és a hétköznapi használat nyomait is. A 15x15 cm méretű gerendákból kifűrészelt darabok 5-7 cm vastagok és rendkívül masszívak és tartósak, így hosszú éveken át szolgálhatnak.

Egyedi Méretek, Színek és Kialakítás

Az asztalaink méretei egyedileg meghatározhatók, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább passzoló darabot. A lábak 15x15 vagy 20x20 cm méretű fenyő gerendákból készülnek, és a káva szerkezet és a duplán csavarozott, fémmel erősített vasalatok biztosítják a stabilitást és tartósságot.

1643570576697_small.jpg

A Történelem Színei

Az asztalok színe általában megmarad az eredeti, azonban igény esetén bármilyen árnyalatra pácolhatók. Így mindenki megtalálhatja az otthonába legjobban illő stílust és hangulatot.

Utazás a Múltba

Az ilyen rusztikus fa étkezőasztalok nemcsak bútorok, hanem időutazások, amelyek hozzájárulnak otthonod egyediségéhez és stílusához. Válassz egy olyan asztalt, amely nem csak a múltat idézi fel, hanem az otthonodat is melegséggel és történelemmel tölti meg!

Ha többet szeretnél megtudni ezekről az egyedi étkezőasztalokról, vagy szeretnél egy saját darabot rendelni, keress minket bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://holzart-rusztikus-burkolatok-gerendak.blog.hu/api/trackback/id/tr9018390161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása